Aktuelt

Aktuelt

Kriseledelsen har i dag besluttet å åpne for ordinær drift i Tønsberg gjestehavn. Dermed kan båtfolket igjen tilbringe natten i gjestehavna.

 

Tønsberg kommune har i dag hatt utfordringer med trygghetsalarmene. Problemet skyldes feil i Telias mobil/bedriftsnett, og flere kommuner har vært rammet. De tekniske utfordringene gjorde at anrop fra trygghetsalarmer ikke ble besvart. 

- Vi ønsker å vite hvordan folk har opplevd kommunens håndtering av koronakrisen, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. Nå oppfordrer hun innbyggerne til å delta i kommunens undersøkelse om krisehåndteringen.  

 - I denne sammenhengen betyr kohort enkelt og greit en mindre gruppe, sier kommuneoverlege Sigmund Skei. Det litt fremmede ordet har blitt et nøkkelbegrep når samfunnet nå gjenåpnes.  

For at alle abonnenter skal få vann ved høyt sommerforbruk, er det innført vanningsbegrensninger fra mandag 18. mai til fredag 21. august. 

 

Saken inneholder en sammenstilling av eksisterende kunnskap om Øst-korridoren, og optimalisering av vedtatt løsning for ny fastlandsforbindelse.

Skal private aktører kunne tilby hjemmehjelp i Tønsberg, og bør kommunen stille seg positiv til at en internasjonal friskole får etablere seg i kommunen? Det er to at sakene som skal diskuteres i kveldens kommunestyremøte! 

Kystverket har iverksatt statlig aksjon for å rydde millioner av 2-3 millimeter store plastkuler, eller mer korrekt plastpellets. - Vi er meget takknemlig om publikum tar bilder for å dokumentere og angir posisjon så nøyaktig som mulig ved funn, sier leder i IUA-Vestfold Per Olav Pettersen. 

Ordningen hvor Skjærgårdstjenesten henter sekkene gjelder også i 2020. I flere kommuner er det satt ut dispensere med sekker. På dispenseren står det informasjon om hvor avfallet skal settes. 

Eleven har ikke vært på skolen siden tirsdag. Eleven er ivaretatt og har det bra.

Til toppen