Aktuelt

Aktuelt

Eleven har ikke vært på skolen siden tirsdag. Eleven er ivaretatt og har det bra.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

- Det har vært et ønske fra næringen om at vi går ut med en felles åpningstid, og det gjør vi for å bidra til at denne viktige næringa for kommunen vår kan holde åpent på en smittevernsfaglig forsvarlig måte, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.

Fra og med mandag 18. mai vil de kommunale barnehagene i Tønsberg holde åpent 07.30-15.30. 

Treningsparkene ved Gunnarsbø og ved Wang Toppidrett i Grenaderveien på Eik er nå åpnet igjen.  

I kveld er det klart for nytt møte i formannskapet, og denne gangen møtes politikerne fysisk. Møtet streames på kommunens nettsider, men er ikke åpent for publikum.  

- I løpet av neste uke skal alle få komme på skolen igjen, sier kommunalsjef for oppvekst og læring, Espen Riiser. Tirsdag åpner skolen igjen for alle elevene på barneskolen. I løpet av uka skal også alle i 8.-10. klasse få komme på skolen. 

8. mai 2020 er det nøyaktig 75 år siden freden kom tilbake til Norge – etter fem lange år med krig og okkupasjon. I Tønsberg markeres 8. mai med arrangement der kommunen samarbeider med veteranforeningene, Kirken og Tønsbergs Blad. Arrangementet sendes via livestream på vår facebook side og via Tønsbergs Blad. Det er ikke åpent for at folk møter opp.  

Tønsberg-ordfører Anne Rygh Pedersen og Færder-ordfører Jon Sanness Andersen roser russen for ansvarlig oppførsel under koronakrisen. Samtidig ber de alle rød- og blåkledde om ikke å sprekke på oppløpssiden. 

Fristen for å søke plass for skoleåret 20/21 er 15. mai. Tønsberg kulturskole er en leken, fantasifull og kreativ kulturskole for alle barn og unge i Tønsberg kommune, fra 0-19 år.

 

- Det skal være trygt å besøke en kafé, restaurant eller pub i Tønsberg. Derfor er det viktig at både gjestene og de som driver serveringsstedene tar smittevern på alvor og følger retningslinjene i veilederen, sier kommuneoverlege Sigmund Skei. 

Til toppen