Aktuelt

- Barna må få leke, men det er uklokt å samle altfor mange barn på ett sted, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. Hun ber folk være bevisste på hvor mange barn som er samlet når skoler og barnehager er stengt.

- Vi gjør dette som ett av flere tiltak mot spredning av covid 19-viruset. Vi jobber også for å få opp et eget telefonnummer som innbyggere i Tønsberg kan bruke for generell informasjon, sier ordfører Anne Rygh Pedersen som følger utviklingen med Covid-19 tett.

- Dette er en løsning jeg har ønsket meg lenge, sa Anne Rygh Pedersen, ordfører i Tønsberg kommune. Hun tilbrakte tirsdag kveld på Revetal, sammen med lag og foreninger som ønsket å lære hvordan man bruker kommunens nye digitale aktivitetskalender - Friskus.

Fra og med tirsdag 10. mars endres åpningstiden på kommunehuset på Revetal. Ny åpningstid er mandag til fredag i tidsrommet 09.00 – 15.00. Du kan fortsatt besøke ansatte på kommunehuset mellom 08.00 – 09.00 og 15.00 – 16.00, hvis du har en timeavtale.

Hvilke grep skal kommunen ta for å sikre en bærekraftig økonomi og skape rom for nødvendige investeringer i fremtiden? Det fikk tillitsvalgte og politikere gi sine foreløpige innspill til da økonomiplanutvalget var samlet i Sandefjord 4.-5. mars.

- Målet er å legge til rette for aktivitet og formidling på Vikingodden hele året, sier Geir Viksand, kommunalsjef for samfunns- og næringsutvikling i Tønsberg kommune. Nå skal kommunen velge arkitekt til utforming av området.

Det skal 1700 ungdomsskoleelever gi svar på når Ungdata-undersøkelsen gjennomføres neste uke.

Kommunalsjef Mette Vikan Andersen bytter ansvarsområde, og blir ny kommunalsjef for mestring og helse etter Tove Hovland. Espen Riiser blir ny kommunalsjef for oppvekst og læring.

- Det er med stor sorg jeg har mottatt budskapet om at Jahn Teigen er død. Han har betydd mye for norsk musikk- og kulturliv, men han har også betydd enormt mye for Tønsberg. Mine tanker går i dag til hans nærmeste, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.

Årsregnskapet for Re og Tønsberg kommuner viser at utgiftene vokser mer enn forventet.  Likevel ga høyere skatteinntekter et samlet driftsresultat på 27 millioner kroner i 2019.