Aktuelt

Aktuelt

- Vi har fulgt et «føre var»-prinsipp, og det har gitt resultater, sier avdelingsleder Silje Murud Andersen ved Træleborg sykehjem. Utbruddet av koronavirus i samfunnet har endret arbeidshverdagen til de ansatte ved sykehjemmene.  

- Målet vårt er å åpne barnehagene mandag 20. april, men vi må først være trygge på at smittevernet er godt nok ivaretatt, sier kommunalsjef Espen Riiser.  

Mette Vikan Andersen er fra i dag, 14. april, ny kommunalsjef for mestring og helse. Hun har overtatt stillingen etter Tove Hovland som etter eget ønske har gått over i en ny stilling i kommunen. 

   

Regjeringen har besluttet at de som mottar tilbud i barnehage eller SFO skal betale for dette fra og med 14. april.  

Det er opprettet en krisepakke der frivillige lag og foreninger kan få kompensert for tapte billettinntekter og deltakerinntekter, samt merutgifter som følge av koronaviruset.

Regjeringen har besluttet å gjenåpne barnehager fra 20. april og senest 27. april, og 1.- 4. trinn i skolen og SFO fra 27. april.

Solen skinner, fuglene kvitrer og det er fint å gå på tur! Har du lyst til å gå nye steder, men lurer på hvor du finner oversikt over turtips og turområder? 

Vi har fått melding om en person som ville inn i en privat bolig på Slagen. Personen sa han var fra Tønsberg kommune, og at han skulle ta en vannprøve i forbindelse med korona-situasjonen. 

Anleggene åpnes i tråd med anbefalingene fra Helsedirektoratet.

- Vi må bare innse at det blir en litt annerledes påske i år, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. Men hva er det greit å gjøre i påsken, og hva må du unngå?

  

Til toppen