Aktuelt

Aktuelt

Endelig kan vi ønske elever i 1.-4. trinn velkommen tilbake til skolene! Det blir likevel ikke en helt vanlig skole i starten, skriver  kommunalsjef for oppvekst og læring, Espen Riiser, i et brev som er sendt til foreldre og lærere.
 

  

- Nå åpnes samfunnet sakte men sikkert opp igjen, og psykologer og andre terapeuter kan gjenopprette sin praksis. Da kan vi igjen gi tilbud til befolkningen gjennom våre normale tilbud, sier Synne Anholt, som er leder for PPT og har koordinert telefontilbudet.

- Fastlegene har god kapasitet, men ingen må oppsøke fastlegekontoret fysisk uten avtale, sier virksomhetsleder Cathrine Aagard-Nilsen og fastlege Ingunn Leeber. Gode smittevernrutiner gjør det trygt for alle å få helsehjelp når de trenger det. 

Mandag åpner skole og SFO for elever i 1.-4. klasse. Alle elevene vil få 15 timer undervisning i uken.   

– Jeg håper dette kan bety litt for det lokale næringslivet i en krevende periode, sier rådmann Egil Johansen. Kommunen iverksetter nødvendig vedlikeholdsarbeid tidligere enn planlagt, og fremskynder flere investeringer. 

- Det er hyggelig å høre lyden av barnelek igjen, sier styrerne Marie Bru og Margaret Johansen i Knapløkka barnehage. I dag heiste de flagget for å feire at barn og voksne var tilbake i barnehagen. 

- Det har vært en tidlig oppstart på grunn av lite snø, mindre grus og flinke «gutter», slik at vi vil bli tidlig ferdig med vårfeiingen, forteller arbeidsleder Eirunn Haugstad i Teknisk Drift. 

Lånegaranti til kunstgress på Eik, elevreglement for kulturskolen og forskuttering av planmidler til Bypakke Tønsbergregionen. Det er blant sakene som skal behandles når kommunestyret møtes til sitt første møte på Teams onsdag ettermiddag.   

Kriseledelen i Tønsberg kommune godkjenner at fysioterapeuter med kommunal avtale kan gjenåpne sin praksis fra 21.april 2020.

Rett før påske gjorde regjeringen det klart at hytteforbudet oppheves fra og med 20. april. Dette gjelder også i Tønsberg kommune. Men campingplasser, bobilplasser og gjestehavner holdes fortsatt stengt inntil videre. 

Til toppen