Publisert 13.09.2019

Arbeiderpartiet, Senterpartiet, Miljøpartiet De Grønne og Kristelig Folkeparti har laget et utgangspunkt for en felles plattform. De har gjort en avtale om at Anne Rygh Pedersen fra Arbeiderpartiet blir ny ordfører og Steinar Solum fra Senterpartiet blir ny varaordfører.

Publisert 13.09.2019

Ungdomsorganisasjoner og elevråd ved ungdomsskoler og videregående skoler i Re og Tønsberg kan foreslå kandidater til det nye ungdomsrådet i Tønsberg kommune. Fristen er 1. oktober.

Publisert 11.09.2019

Valgstyret for nye Tønsberg kommune har godkjent årets kommunestyrevalg.

Publisert 11.09.2019

Vi trenger deg som som har lyst til å hjelpe barn og ungdom med å få en trygg og meningsfull fritid. Innholdet vil variere utfra barnets alder, interesser, funksjonshemming  og behov.

Publisert 05.09.2019

Håndball, badminton, spinning og filmkurs er noen av gratisaktivitetene du kan være med på i høst hvis du er mellom 6 og 19 år.

Publisert 05.09.2019

Hundeparkene i Tønsberg stenges da en ukjent, smittsom og dødelig sykdom har rammet flere hunder på Østlandet i den siste tiden. Mattilsynet og veterinærer anbefaler at nærkontakt mellom hunder begrenses.

Publisert 05.09.2019

Gjennestad vgs. er i full gang med å lage midlertidig møteplass på Vear. Med blomster, grønt og gode sitteplasser, blir det lagt opp til hyggelige omgivelser for å ta seg en kopp kaffe og slå av en prat.

Publisert 04.09.2019

Et vellykket åpent møte om velferdsteknologi for trygghet og helse, ble holdt på Tønsberg og Færder bibliotek i går kveld. Det var fjerde samling vi hadde i kommunens samarbeid Digihjelpen Tønsberg (PDF, 805 kB)

Publisert 29.08.2019

Hvis du ikke kan komme deg til et valglokale på grunn av sykdom eller uførhet, kan du søke kommunen om å få avgi stemme hjemme. Fristen for å søke om dette i Re og Tønsberg, er tirsdag 3. september kl 15.00.

Publisert 29.08.2019

Tre skoler i Tønsberg kommune er i september med på kampanjen “Helt grønn skolevei”.