Gutt som står ved en orienteringspost i skogen

Det er frivillighetens år, og månedens frivillige arbeid for september er Orienteringslaget Tønsberg og omegn (OTO). Vi var med på et av deres treningsløp og fikk et lite glimt av alt det de holder på med.

Ordfører Anne Rygh Pedersen og Per Egil Ås foran en fullsatt sal på Støperiet.

Han har tilbragt over 3000 kvelder sammen med ungdom på gata i Tønsberg, og har vært en del av ungdommenes liv i 30 år. Onsdag mottok Per Egil Aas kongens fortjenstmedalje i sølv for sin årelange innsats som utekontakt i Tønsberg kommune.

Styrer Cecilie byholt og ordfører Anne Rygh Pedersen

Gjennom 50 år har Aulerød barnehage på Sem gitt et unikt tilbud til døve og hørselshemmede barn. I dag ble jubileet grundig feiret.

Hittil i år har 144 flyktninger blitt bosatt i Tønsberg, og ytterligere 28 har fått ja til bosetting i kommunen.

Utdeling av reflekser på Brygga

Det ventet både søte og nyttige overraskelser for mange av de som tok bena eller sykkelen fatt over gangbrua fra Kaldnes til Tønsberg torsdag morgen.

Kart som viser hvor veien er stengt

Fra kl. 07.00 mandag 26. september til kl. 23.00 tirsdag 27. september vil Døsserødsvingen være stengt for gjennomkjøring på grunn av veiarbeid. Det blir skiltet omkjøring via Sandeveien ved Olsrød senter.

Vannet i Kjelleolla må nå kokes før det kan drikkes. Nye vannprøver blir tatt mandag 3. oktober.

Geir Pettersen

- Vi vil forsikre oss om at alle får den oppfølgingen de trenger, sier Geir Pettersen, leder av det psykososiale kriseteamet i Tønsberg kommune. Nå ber han mennesker som har behov for hjelp og oppfølging etter skytingen i Oslo 25. juni om å ta kontakt.

I oktober starter vi opp pårørendekurset «Å være den det ikke gjelder». Er du pårørende til en voksen med langvarig sykdom, og vil lære mer om hvordan du kan ta vare på deg selv? Har du lyst til å treffe andre i lignende situasjon? Da kan dette kurset passe fint for deg.

Tonje Andrine Olin

Nå er jordmor og helsesykepleier kun et tastetrykk unna. Du kan kontakte helsestasjonen og skolehelsetjenesten digitalt via Helsenorge.no eller Helsenorge-appen.