Aktuelt

Helse- og omsorgsminister Bent Høie holder en tommestokk for å illustrere en meter

Regjeringen har besluttet av vi fra lørdag 25. september kl. 16.00 går over til en normal hverdag med økt beredskap. Fra dette tidspunktet vil flere smitteverntiltak oppheves, blant annet kravet om en meters avstand.

Bilde av digital spørreundersøkelse

Kommunikasjonen og tjenester fra det offentlige blir stadig mer digitale. Vi i Tønsberg kommune ønsker å finne ut hva som skal til for at du kan mestre den nye digitale hverdagen på en enda bedre måte.
Ved å svare på spørsmålene i denne undersøkelsen, kan du gi oss opplysninger som kan hjelpe oss til å gjøre den digitale hverdagen lettere for deg.

Bilde av Tønsberg brygge

Representerer du en organisasjon, har du et konkret tiltak, et prosjekt eller planlegger du aktiviteter som skal komme Tønsberg by og borgere til gode? Da anbefaler vi deg å bli kjent med våre stiftelser som kan gi deg økonomisk støtte.

Bilde av seks gutter (ungdommer) som spiller basketball.

Mandag 27. september sendes folkeundersøkelsen ut til 10 500 innbyggere i Tønsberg kommune, og du kan være en av de tilfeldig utvalgte som blir invitert til å delta.

Bilde av dame som sitter foran PC

Denne uken er det møter i alle de politiske utvalgene. Du kan følge møtene live hjemmefra via kommune-TV.

Bilde av sprøyte

Nå starter vi med vaksinering med vaksinedose 3 til personer med nedsatt immunforsvar. Tilbudet blir i første omgang vaksinering på torsdager fremover, og alle som ønsker vaksinen må først registrere seg.

Visste du at Tønsberg regnes som Norges eldste by? I år 2021 fyller Tønsberg 1150 år, og du er invitert med på feiringen fra 30. september til 9. oktober!

Bilde av kvinne som sykler i Stoltenbergparken om sommeren.

16. til 22. september tråkker vi til med mobilitetsuka for sjette året på rad i Tønsberg kommune. Målet er å bytte ut bilen med sykkel, kollektivtrafikk eller bena for å komme seg til jobb. Blir du med?

Kvinne med en innsamlingsbøsse i den ene hånden og en baby på armen.

Nå kan DU melde deg som bøssebærer til årets TV-aksjon. Registrer deg på blimed.no, og sett av et par timer til å gå med bøsse på aksjonsdagen 24. oktober!

Bilde av sprøyte

Regjeringen har besluttet å følge Folkehelseinstituttet sin anbefaling om å tilby en tredje dose koronavaksine til pasienter med alvorlig svekket immunforsvar. Mer informasjon om hvordan vi vil rigge vaksineringen av disse gruppene vil komme i uke 38.