Aktuelt

Aktuelt
Nå har testingen av voksne og barn over 12 år flyttet til en oppvarmet hall på Stensarmen 9

Det er godt skiltet fra Ringveien. Her kan man kjøre bil gjennom en oppvarmet hall, og det er en egen inngang for personer som kommer gående eller syklende. Barn under 12 år skal fremdeles testes på Eik.

 

I dag tirsdag kl. 18.00 er det utvalgsmøte, og denne uken deltar politikerne på utvalgsmøter via nett på rådhuset i Tønsberg og Re kommunehus. Du kan følge møtene direkte på nett. Økonomi, Bronsemodellen over kirkene og barnevernsreformen, er blant sakene som skal diskuteres. 

- Nå er det bare å begynne å glede seg, for til neste år skal vi feire byen vår og Tønsbergs 1150-årsjubileum, forteller ordfører Anne Rygh Pedersen.

     

Fra 1. november 2020 overtar Skatteetaten ansvaret for skatteoppkreveroppgavene som kommunen har i dag. Skatteetaten vil med dette få et helhetlig ansvar for fastsetting, innkreving og kontroll av skatter og avgifter. Etter denne datoen er det ikke lenger skatteoppkrever / kemner i Tønsberg kommune. Alle spørsmål om Skatt skal derfor til Skatteetaten. 

Fra og med onsdag 21. oktober flyttes korona-testing av voksne og barn over 12 år fra Eik til Stensarmen. Barn i barneskolealder skal fremdeles testes på Eik. 

Halloween og 31. oktober nærmer seg med stormskritt, til glede for mange små og store. I den anledning har vi samlet noen råd for hvordan du kan gjennomføre feiringen på en måte som ivaretar smittevernet.  

Nå må serveringssteder med skjenkebevilling registrere kontaktopplysninger til de gjestene som tillater det – og oppfordre gjestene til å samtykke. 

- Ved at hver enkelt av oss bidrar til å rydde søppel i naturen og øker vår bevissthet rundt hvordan vi kan leve mer bærekraftig, bidrar vi til et felles løft, sier Unni Bu, kommunalsjef for kultur, nærdemokrati og inkludering i Tønsberg kommune. Hun er også koordinator for årets TV-aksjon.

- Vi synes at årets tema for TV aksjonen var spennende og aktuelt for oss i barnehagen, barna er jo den fremtidige generasjonen som skal ta vare på og forvalte jorda vår, sier Inger-Lise Ahlgren, pedagogisk leder i Trudvanglia barnehage. 

Tirsdag formiddag trippet spente elever fra 7A på Husvik skole og gledet seg til det som snart skulle skje. Selveste ordføreren skulle komme på besøk, og de skulle bli hedret som vinnere av skolekonkurransen "Helt grønn skolevei 2020".

    

Til toppen