Publisert 15.10.2018

Tønsbergregionen legevakt utvider tilbudet med legevaktbil fra mandag 15. oktober, i samarbeid med Sykehuset i Vestfold.

Publisert 10.10.2018

Kommunenes felles mål om å satse på interkommunale idrettsanlegg gir resultater. Messehall A er etablert, Amerikansk fotball på Gamleidretten er satt i gang – og nå starter prosjektet med Tønsberg ishall og Maier Arena.

Publisert 08.10.2018
Publisert 05.10.2018

I forbindelse med Tønsberg kommune sin markering av Verdensdagen for psykisk helse, vil Slottsfjelltårnet få grønn belysning fra tirsdag 9. oktober til torsdag 11. oktober.

Publisert 04.10.2018
Buss 1

Fra mandag 8. oktober legges flere bussruter i Tønsberg om og det blir busstopp rett utenfor inngangen til Sykehuset i Vestfold.

Bussene vil ta den nye traseen i Halfdan Wilhelmsens allé, med et stopp i begge retninger rett utenfor inngangen til sykehuset. Med det får pasienter, besøkende og ansatte på sykehuset et langt bedre kollektivtilbud enn tidligere.

Publisert 01.10.2018

Lag, foreninger og organisasjoner må søke innen 15.oktober 2018. Det kan søkes om tilskudd til kultur, idrett og friluftsliv, spillemidler og integreringstiltak. Bruk søknadsskjema. Ta gjerne kontakt med oss i kulturvirksomheten om du lurer på noe.

Publisert 28.09.2018
Annonse liten kommuneplan

Nå kan du lese og komme med innspill til kommuneplanens samfunnsdel, arealdel og Byplan. Planforslagene er nå på høring, og fristen for å komme med innspill er 16. november 2018.

Publisert 21.09.2018
Frilutssskolen 1

I høstferien arrangerer Tønsberg og Omegn Turistforening (TOT) og Oslofjorden Friluftsråd (OF) en friluftsskole sammen!  Bli med på morsomme, aktive og lærerike dager i friluft!

Publisert 19.09.2018
Aktivitetsvenner

Da inviteres du til kurs for frivillige Aktivitetsvenner i Tønsberg kommune.

Publisert 13.09.2018

I løpet av tre dager kan du få med deg en lang rekke konserter i sentrum i Tønsberg. Festivalen "Musikk i sentrum" byr på et vidt spekter av musikk, fra jazz til klokkespill, fra nonfigurativ musikk til flygel, fra impersjonisme til romantikk. Dette er noe du bør få med deg !

Les mer på www.musikkisentrum.no