Vaksinerommet

Hvis du er over 16 år og trenger dose 1 eller 2 av koronavaksinen, kan du fremdeles benytte deg av «drop in»-tilbudet på Farmandstredet.

Nå trenger vi deg igjen!

Kommunen følger de nasjonale retningslinjene og øker kapasiteten på testing og vaksinering. De nye tiltakene gjelder fra i dag 1. desember.

- Vi skal bruke året på å legge enda bedre rette for frivillig innsats, sier Ida Johre, virksomhetsleder for kultur og idrett i Tønsberg kommune. 2022 er Frivillighetens år, og feiringen tjuvstarter med åpen dag på Tønsberg frivillighetssentral 5. desember.

- Det er færre enn forventet som har meldt seg til oppfriskningsdosen av koronavaksinen, sier kommuneoverlege Per Kristian Opheim. Han anbefaler alt helsepersonell å takke ja til tilbudet, og advarer mot å tro at påviste antistoffer beskytter mot smitte.

Jobber din organisasjon eller virksomhet med å få barn og unge inkludert i samfunnet? Da kan dere søke om tilskudd fra Bufdir innen 17. desember!

Innbyggere i alderen 45-65 år vil nå få tilbud om en oppfriskningsdose av koronavaksinen. Tønsberg kommune har allerede startet innkallingen.

Ønsker du koronavaksine dose én eller to? Tirsdag 30. november er siste dag med drop in på Farmandstredet! I desember gis vaksinen som drop in i Messehallen.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Formannskapet vedtok å øke pengebruken med 28 millioner kroner da de behandlet budsjettet for 2022 mandag kveld. Budsjettet skal endelig vedtas av kommunestyret 8. desember.

De som ikke har tatt dose 1 eller 2 av koronavaksinen kan benytte seg av drop-in på Farmandstredet, frem til og med 30. november. Det er også mulig å bestille vaksinetime eller endre timen sin via Helsenorge.no.