Publisert 19.06.2018

Samferdselsdepartementet har gitt klarsignal for finansiering av prosjektet fylkesvei 311 Presterødbakken i Tønsberg. Finansieringen er basert på fylkekommunale midler og bompenger.

Publisert 19.06.2018

Den ferske kartleggingen viser at noen ungdommer ikke oppdages tidlig nok selv om tjenester som helsetjeneste, sosiallærer og utekontakt i praksis er åpne alle hverdager. Ungdommene sier selv at de ønsker et sted å ta kontakt uten avtale. Videre ser vi at flere voksne mangler kunnskap om rusmiddelbruk og intervensjonsmetoder, samt at vi ser mangler i forhold til samarbeid.

Publisert 15.06.2018

Brannfaren utendørs er som plenen din, svært varierende. Fra grønt til brunsvidd. Lokalt kan det ha kommet så mye nedbør at brannfaren er redusert  og andre steder er det fortsatt knusktørt.

Det er meldt betydelig med nedbør i Vestfold søndag. Fram til så skjer, varierer skogbrannindeksen fra YR fra meget høy fare til liten fare.

Publisert 15.06.2018

På grunn av en vannlekkasje er Torgersøya uten vann.

Publisert 05.06.2018

Vi har for tiden stor pågang av byggesaker i tillegg til at kommunen legger om sitt arkivsystem.

Publisert 05.06.2018

Bussen prioriteres til og fra Tønsberg sentrum og derfor skal Halfdan Wilhelmsens allé bygges om.

Publisert 01.06.2018

Badevannsprøvene er tatt 29. mai av Miljørettet helsevern i Vestfold. Vannet på Skallevoldstranda viser seg å ha "Mindre god" kvalitet. Alle de andre strendene i kommunen har god kvalitet på badevannet.

Publisert 01.06.2018
Fra venstre: Grethe Johnsen, virksomhetsleder i Virksomhet for mestring og forebyggende tjenester, Henning Wild (H), Utvalgsleder for helse og omsorg og Sylvi Solheim, lever ved Frisklivssentralen Impuls 1

Torsdag ble det holdt en storslått feiring av Frisklivssentralens 10-års jubileum

Publisert 31.05.2018

Fra  fredag 1. juni blir det enklere å søke på ledige stillinger i kommunen.

Publisert 29.05.2018

Tønsberg kommune innfører nye åpningstider for servicesenteret og sentralbordet i rådhuset fra 1. juni.