Aktuelt

Aktuelt
Ordfører Anne Rygh Pedersen

Tønsberg ønsker å legge seg på en nasjonale linje når den regionale forskriften (5B) går ut natt til 23.april.

Sammenstilling av tidligere utredninger og optimalisering av vedtatt løsning for ny fastlandsforbindelse skal nå behandles politisk i Vestfold og Telemark fylkeskommune, Færder kommune og Tønsberg kommune. Her i Tønsberg behandles saken i kommuneplanutvalget 10. mai og kommunestyret 19. mai.

 

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Formannskapet er innkalt til ekstraordinært møte onsdag 21. april kl. 09.00. I møtet vil de få en orientering om hva kriseledelsen vil spille inn på møtet med Statsforvalteren senere på dagen. Følg formannskapsmøtet live via kommune-tv. 

Bilde av ordfører Anne Rygh Pedersen

Kjenner du en som gjør en ekstra innsats for nærmiljøet i Tønsberg? Da burde du tipse oss! 

 

20 barn og 5 ansatte satt i smittekarantene.

Vi kan med glede melde at "Åpen barnehage" åpner igjen onsdag 21. april. Barnehagen måtte stenge da barnehagene fikk rødt nivå i begynnelsen av mars. For å kunne holde det trygt og smittevernvennlig, er tilbudet fortsatt noe begrenset. 

14 elever og to ansatte på 4. trinn er satt i smittekarantene.

Korona-pandemien gjør at muslimenes hellige måned ikke kan markeres helt som vanlig. Takk for at du gjør det du kan for at det skal bli en smittefri ramadan-markering!

 

revetalhallen

Tønsberg kommune tildeler treningstid  og tid for arrangementer i kommunens anlegg hver vår. Alle som ønsker treningstid eller tid for et arrangement må søke fra skjema innen 1. mai.

 

Fra 15. april til 15. september er det forbudt å gjøre opp ild i, eller i nærheten av skog og annen utmark. I tillegg har Tønsberg kommune lokale forskrifter som forbyr all åpen brenning, med hjemmel i forurensningsloven. Men du kan, om det garantert ikke fører til brann, kose deg med kaffebål, grille eller bruke bålpanne, sier brannsjef Per Olav Pettersen. 

Til toppen