Aktuelt

Tønsberg er på trinn to i regjeringens gjenåpningsplan i minst en uke til, og viderefører også munnbindpåbudet.

Regjeringen har besluttet å gå til tredje trinn i gjenåpningsplanen. Tønsberg ønsker å ta gjenåpningen i et litt roligere tempo, og kriseledelsen foreslår trinn to til og med 27.juni

Trond Ragnar Frøyen

Det spør seniorrådgiver i Mestring og helse, Trond Ragnar Frøyen. Han er i gang med en plan som skal si noe om hvordan vi kan møte behovene til fremtidens eldre, og særlig sett i lys av at antall eldre stadig øker. Trond Ragnar inviterer deg til å svare på en spørreundersøkelse for å få innspill til planen.

Mann får covid-19 vaksine av kvinnelig helsepersonell

Onsdag 16. juni satte vi 3.024 vaksinedoser i Messehall B. Det betyr at 5,3 % av kommunens befolkning fikk vaksine på én dag. Så vidt vi vet har ingen annen kommune satt vaksine på en så stor andel av sin befolkning på en og samme dag før!

Klasse 7A på Husvik skole vant "Helt grønn skolevei" 2021

Med 100 prosent oppslutning stakk klassen av med seieren i konkurransen (kampanjen) "Helt grønn skolevei", og det for andre året på rad. -Det er en bragd, sa koordinator for folkehelse, Ole Thomassen Grejs under premieutdelingen tirsdag.

Det er med tungt hjerte vi meddeler at arrangementene under jubileumshelgen 18. - 20. juni dessverre må utsettes. Sett i lys av anbefalingen om stans i alle organiserte fritidsaktiviteter, og andre sammenkomster for barn og unge til og med 20. juni, vil det ikke være mulig å gjennomføre den planlagte feiringen denne helgen.

Konsertpublikum sett bakfra. Publikum lager hjerte med hendene.

Årets Ungdataundersøkelse viser at de fleste barn og unge trives på skolen og at bruken av rusmidler har gått litt ned. Livskvaliteten for de fleste unge har stort sett holdt seg godt det siste året, til tross for korona-pandemien. Samtidig er grunn for en viss bekymring knyttet til psykiske helseplager og trakassering på nett.

Dagen markerer avstand mot vold og lidelser som rammer eldre verden over. Stadig flere eldre lider under vold og overgrep, som er en av de mest skjulte formene for vold.

Onsdag 16. juni kl. 09.00 er det klart for det siste kommunestyremøtet før sommeren, som tidligere møter foregår også dette via Teams. I møtet skal blant annet bygging av ungdomshus på Revetal diskuteres, det skal også behandles flere økonomisaker og den administrative organiseringen gjennomgås.

Ber alle nåværende og tidligere jobbsøkere om å ikke oppgi sensitive opplysninger på SMS eller e-post.