Aktuelt

Aktuelt

Fra og med tirsdag 2. juni blir det ordinære åpningstider i SFO. Barnehagene vil fortsatt ha noe redusert åpningstid inntil videre. 

Endelig åpner vi for mer besøk på sykehjemmene våre.  Besøksrestriksjonene som ble satt i gang i forbindelse med covid-19, endres fra og med tirsdag 2.juni.

- Kommunen åpner mer opp en rekke aktiviteter og dagtilbud som har vært stengt, eller delvis stengt under covid-19-epidemien, sier kommunalsjef for mestring og helse, Mette Vikan Andersen. 

- Alle skolestarterne vil få mulighet til å besøke skolen sin før skolestart, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. Av smittevernhensyn blir besøkene i år gjennomført på en annen måte enn tidligere. 

- Det er krevende å sørge for at smittevernreglene blir fulgt når mange alkoholpåvirkede mennesker er samlet på ett sted, sier rådmann Egil Johansen. Nå foreslår han at formannskapet får myndighet til å pålegge serveringsstedene i byen å stenge ved midnatt, dersom smittesituasjonen skulle tilsi det. 

Kriseledelsen har i dag besluttet å åpne for ordinær drift i Tønsberg gjestehavn. Dermed kan båtfolket igjen tilbringe natten i gjestehavna.

 

Tønsberg kommune har i dag hatt utfordringer med trygghetsalarmene. Problemet skyldes feil i Telias mobil/bedriftsnett, og flere kommuner har vært rammet. De tekniske utfordringene gjorde at anrop fra trygghetsalarmer ikke ble besvart. 

- Vi ønsker å vite hvordan folk har opplevd kommunens håndtering av koronakrisen, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. Nå oppfordrer hun innbyggerne til å delta i kommunens undersøkelse om krisehåndteringen.  

 - I denne sammenhengen betyr kohort enkelt og greit en mindre gruppe, sier kommuneoverlege Sigmund Skei. Det litt fremmede ordet har blitt et nøkkelbegrep når samfunnet nå gjenåpnes.  

- Vi skal utvikle en av de aller flotteste tomtene i byen vår, og nå ønsker vi å høre hva innbyggerne mener, sier kommunalsjef Geir Viksand. Tirsdag 26. mai inviterer han til digitalt folkemøte om utviklingen av Vikingodden.  

Til toppen