Aktuelt

Høsten 2020 ble eierformen på kommunens leiligheter for unge i Anders Madsens gate endret. På bare to måneder er 25 leiligheter blitt solgt og en leilighet er på leie til eie. Interessen har vært stor, faktisk har flere søkere blitt avvist da interessen har vært større enn antall leiligheter tilgjengelig. At alle leilighetene ble solgt så raskt, gleder kommunalsjef Geir Viksand.

I romjulen 2020 opplevde Norge et katastrofalt kvikkleireskred på Gjerdrum. Her finner du informasjon om hva kvikkleire er, forekomst og fare for skred i Tønsberg, og hvordan kommunen jobber for å unngå skred.

Fra 1. februar vil kommuneoverlege Sigmund Skei gå inn i en ny rolle som fylkeslege i Vestfold og Telemark. Fra samme dato vil Per Kristian Opheim være konstituert kommuneoverlege i Tønsberg. Han er i første omgang konstituert frem til 30. juni.

En klasse med 21 elever og to ansatte er satt i karantene.

Ordfører Anne Rygh Pedersen har sendt brev til kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup der hun utrykker bekymring for skjenke- og serveringsbransjen.

Bjarne Repål på Træleborg sykehjem var førstemann ut med å få koronavaksine i Tønsberg.

Litt over kl. 10 onsdag 6. januar ble den første koronavaksinen satt i Tønsberg.

Prøver viser at vannet i Kjelleolla må kokes før du kan drikke det. Nye prøver blir tatt 13. januar.

På grunn av smittehensyn stenger NAVs publikumstjeneste på kommunehuset på Revetal midlertidig. Det vil være stengt fra og med torsdag 7. januar til og med mandag 18. januar. Kommunens servicetorg vil fortsatt være betjent i perioden.

Har du drømmer eller ideer om hvordan kommunen vår skal være i fremtiden? Da vil vi ha med deg på digitale verksteder 12. eller 14. januar.

Vi fortsetter tradisjonen med oppsamlingsplasser for juletrær. Se oversikt over hvilke steder du kaste juletreet.