Aktuelt

Årsregnskapet for Re og Tønsberg kommuner viser at utgiftene vokser mer enn forventet.  Likevel ga høyere skatteinntekter et samlet driftsresultat på 27 millioner kroner i 2019.

Tønsberg kommune skal felle de seks lindetrærne i Rådhusgata 26.-28. februar. Gata blir berørt av arbeidet med å sikre bedre håndtering av overvannet i Tønsberg sentrum, og skal oppgraderes i etterkant av prosjektet.

I dag, 18. februar, ble vannheisen tilhørende nedre basseng i svømmehallen stengt. Den skal snarlig ha et tilsyn, og etter dette vil vi vite mer om når den kan åpne igjen. Inntil videre har vi dessverre ingen vannheis å tilby. Vi beklager ulempen dette medfører.

Det er forbudt å fange torsk i Oslofjorden. Forbudet gjelder hele året.

Formålet med prekvalifiseringen er å finne kandidater til en lukket konkurranse for innendørs kunstprosjekt til byggets hovedgate med utgangspunkt i belysning.

Filmkurs, kinotek, eller en tur på skøytebanen? Alt ligger til rette for en aktiv vinterferie i Tønsberg!

Fritidskortet har som mål å gi alle barn om ungdom muligheten til å delta i organiserte fritidsaktiviteter. Nå søker Tønsberg om å bli pilotkommune for å teste ut ordningen.

En rekke med seks kommunale utleieboliger på Barkåker ble i dag totalskadet i brann. Det er ikke meldt om alvorlige personskader som følge av brannen.

I dag signerte ordfører Anne Rygh Pedersen kontrakten om bygging av Hogsnes sykehjem. Kontrakten med det lokale entreprenørselskapet WK Entreprenør AS er den største Tønsberg kommune noen gang har inngått.

- Dette har jeg gledet meg til, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. Tirsdag ettermiddag hentet hun det splitter nye ordførerkjedet hos sølvvarefabrikken Th. Marthinsen i Tønsberg.