Promobilde korps

Nå har vi akkurat fått nyte den gode 17. mai følelsen som blant annet korpsene har gitt oss. Hva passer vel bedre at månedens frivillige arbeid for mai er i korps. Vi møtte ildsjelene Therese og Harald Linde-Nielsen i Eik og Klokkeråsen skoleorkester i dagene rundt 17. mai.

- Det gir en trygghet å vite hvor man kan henvende seg og hvordan man kan få nødvendig helsehjelp, sier kommuneoverlege Irena Jakopanec. Onsdag inviterte hun og kollega Morten Lindbæk til informasjonsmøte om det norske helsesystemet på Norsk-Ukrainsk senter i Storgaten.

Tønsberg og Færder bibliotek er et av landets flotteste. Det ligger sentralt i Tønsberg, og er fylt med stille stunder, liv og røre hele året. Nå søkes det etter en ny biblioteksjef som skal lede den spennende plassen fremover.

I kveld skal kommunestyret blant annet diskutere gratis kjernetid i SFO, en lokal forskrift for fartsgrenser og en veileder for bygging av miljø- og klimavennlige bygg. Du kan følge møtet direkte på nett kl. 18.00.

Årets 17. mai-tale i Tønsberg ble holdt av Jan Harald Moen, leder av Tønsberg Røde Kors. Talen kan du lese her:

Tradisjonen tro holder ordføreren sin tale på Slottsfjellet på morgenkvisten på 17. mai. Under kan du lese hennes tale.

Overgangen fra arbeidslivet til pensjonisttilværelsen kan være stor for mange, derfor har Tønsberg kommune startet et helt unikt mestringskurs for aldersgruppen 60-75 år.

- Kom til byen og se på borgertoget, så lager vi en skikkelig folkefest, oppfordrer 17. mai-komiteens leder Alexander Bakke Hangaas. 18 foreninger og over 700 personer har meldt seg på til det kombinerte russetoget og borgertoget på 17. mai.

Festkledde barn med flagg

Endelig! Etter to år med pandemi og restriksjoner, kan vi ha en skikkelig 17. mai-feiring i igjen!