Aktuelt

- Det er med stor sorg jeg har mottatt budskapet om at Jahn Teigen er død. Han har betydd mye for norsk musikk- og kulturliv, men han har også betydd enormt mye for Tønsberg. Mine tanker går i dag til hans nærmeste, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.

Årsregnskapet for Re og Tønsberg kommuner viser at utgiftene vokser mer enn forventet.  Likevel ga høyere skatteinntekter et samlet driftsresultat på 27 millioner kroner i 2019.

Tønsberg kommune skal felle de seks lindetrærne i Rådhusgata 26.-28. februar. Gata blir berørt av arbeidet med å sikre bedre håndtering av overvannet i Tønsberg sentrum, og skal oppgraderes i etterkant av prosjektet.

I dag, 18. februar, ble vannheisen tilhørende nedre basseng i svømmehallen stengt. Den skal snarlig ha et tilsyn, og etter dette vil vi vite mer om når den kan åpne igjen. Inntil videre har vi dessverre ingen vannheis å tilby. Vi beklager ulempen dette medfører.

Det er forbudt å fange torsk i Oslofjorden. Forbudet gjelder hele året.

Formålet med prekvalifiseringen er å finne kandidater til en lukket konkurranse for innendørs kunstprosjekt til byggets hovedgate med utgangspunkt i belysning.

Fritidskortet har som mål å gi alle barn om ungdom muligheten til å delta i organiserte fritidsaktiviteter. Nå søker Tønsberg om å bli pilotkommune for å teste ut ordningen.

En rekke med seks kommunale utleieboliger på Barkåker ble i dag totalskadet i brann. Det er ikke meldt om alvorlige personskader som følge av brannen.

I dag signerte ordfører Anne Rygh Pedersen kontrakten om bygging av Hogsnes sykehjem. Kontrakten med det lokale entreprenørselskapet WK Entreprenør AS er den største Tønsberg kommune noen gang har inngått.

- Dette har jeg gledet meg til, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. Tirsdag ettermiddag hentet hun det splitter nye ordførerkjedet hos sølvvarefabrikken Th. Marthinsen i Tønsberg.