Det er forbudt å fange torsk i Oslofjorden. Forbudet gjelder hele året.

Formålet med prekvalifiseringen er å finne kandidater til en lukket konkurranse for innendørs kunstprosjekt til byggets hovedgate med utgangspunkt i belysning.

Fritidskortet har som mål å gi alle barn om ungdom muligheten til å delta i organiserte fritidsaktiviteter. Nå søker Tønsberg om å bli pilotkommune for å teste ut ordningen.

En rekke med seks kommunale utleieboliger på Barkåker ble i dag totalskadet i brann. Det er ikke meldt om alvorlige personskader som følge av brannen.

I dag signerte ordfører Anne Rygh Pedersen kontrakten om bygging av Hogsnes sykehjem. Kontrakten med det lokale entreprenørselskapet WK Entreprenør AS er den største Tønsberg kommune noen gang har inngått.

- Dette har jeg gledet meg til, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. Tirsdag ettermiddag hentet hun det splitter nye ordførerkjedet hos sølvvarefabrikken Th. Marthinsen i Tønsberg.

Eiendommer i tidligere Re kommune har fått et tillegg på 300 i alle gårdsnummer. For eksempel tidligere gnr. 85 bnr. 49  er nå  gnr. 385 bnr. 49.

Bane NOR planlegger et anlegg for togparkering i Tønsberg-området. Fra 21. januar til 4. mars 2020 kan du lese hvor Bane NOR anbefaler å bygge anlegget for togparkering, og fortelle hva du mener om disse planene.

Bypakke Tønsberg-regionen inviterer til to åpne møter for alle som ønsker mer informasjon om planene for mer miljøvennlig transport i og rundt Tønsberg. Det blir god anledning til å stille spørsmål til fagpersonene som har utarbeidet planene.

Ordfører Anne Rygh Pedersen og utvalgsleder Trude Viola Antonsen besøkte forrige uke Re Helsehus for å høre mer om hva de har gjort for å legge til rette for heltidskultur blant de ansatte.