Aktuelt

Aktuelt

- Nå er det ekstra viktig at toalettet kun brukes til det toalettet skal brukes til, sier Øyvind Myhre,  virksomhetsleder for teknisk drift i Tønsberg kommune. Korona-utbruddet byr på ekstra utfordringer for vann- og avløpssystemet i kommunen.   

Denne uken deltar politikerne på utvalgsmøter fra hjemmekontor. Du kan likevel følge møtene på nettet som vanlig.

Tirsdag  og onsdag får skolene, biblioteket og enkelte helseinstitusjoner i tidligere Re nye telefonnummer.

 

Det blir også forbudt å legge til ved kommunale kaianlegg, og oppstillingsplasser for bobil stenges.  

- Vi gjør dette av smittevernhensyn og for å hindre større ansamlinger av personer.

- Jeg er imponert over hva de har fått til og hvor godt det fungerer, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. I dag besøkte hun Presterød ungdomsskole, og fikk se hvordan elevene følges opp når skolen er stengt. 

 

For en drøy uke siden opprettet vi vår psykososiale telefonlinje. Erfaringen så langt viser at det er behov der ute for å snakke med noen om vanskelige ting. – Nå ønsker vi å utvide tilbudet med en Chat, sier Synne Anholt, leder for PP-tjenesten i Tønsberg kommune.

Når vi er mer hjemme, produserer vi også mer søppel. Det betyr at søppeldunkene fylles raskere opp enn ellers. 

Covid-19 har gjort at store deler av samfunnet har måtte lukket dørene for en periode. Barnevernet holder imidlertid åpent.

Senk ambisjonsnivået, bruk kroppen, og skap rutiner i hverdagen! PPT-leder Synne Anholt og psykologispesialist Geir Pettersen gir deg 15 råd om hvordan du kan ta vare på den psykiske helsen i korona-tider!  

- Kommunen er i kriseberedskap, og vi kan komme i en situasjon der vi må bruke både personell og sykehjemsplasser på andre måter, sier kommunalsjef Tove Hovland. Enkelte tjenester er allerede midlertidig stoppet.  

Til toppen