Aktuelt

Aktuelt

Senk ambisjonsnivået, bruk kroppen, og skap rutiner i hverdagen! PPT-leder Synne Anholt og psykologispesialist Geir Pettersen gir deg 15 råd om hvordan du kan ta vare på den psykiske helsen i korona-tider!  

- Kommunen er i kriseberedskap, og vi kan komme i en situasjon der vi må bruke både personell og sykehjemsplasser på andre måter, sier kommunalsjef Tove Hovland. Enkelte tjenester er allerede midlertidig stoppet.  

UNG i Tønsberg ønsker å skape gode møteplasser selv om ungdomsklubbene er stengt. Nå inviterer de ungdom med på interaktiv klubb på nett.  

- Bekymringen er stor i næringslivet, og kommunen ønsker å gjøre alt vi kan for å hjelpe, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. 
 

  

- Det kan være fristende for barn og ungdom å samles på lekeplasser og andre steder, men det må gjøre alt vi kan for å unngå. Jeg håper folk vil ta ansvar og sørge for at ungene følger de nasjonale rådene som er gitt, sier ordfører Anne Rygh Pedersen. 

NAV Tønsberg vil fra torsdag 19. mars sende deg vedtak og brev digitalt. Det betyr at du raskere vil få svar på søknaden du har sendt oss, og at du har alt enklere tilgjengelig. Du vil kunne bruke enten e-Boks, Digipost eller Altinn for mottak av digitale post fra NAV Tønsberg.

Folkehelseinstituttet anbefaler alt helsepersonell med øvre luftveisinfeksjon å bli hjemme til én dag etter symptomfrihet. Deres husstandsmedlemmer skal ikke være hjemme.  

På helsestasjonen jobber de fra morgen til kveld og i helger for å prøve å få kontroll på spredningen av koronaviruset. Gjennom smittesporing, kan personer varsles hvis de har vært i kontakt med smittede. På den måten kan de igjen ta grep for å ikke føre smitten videre.

   

Inntil videre vil Helsestasjon for ungdom ikke ha tilbud om drop-in. Ungdom (13-24 år) som ønsker hjelp fra oss, må ringe og bestille time.

Ordfører Anne Rygh Pedersen

Ordfører Anne Rygh Pedersen avlyser alle planlagte avtaler de nærmeste to ukene.

Til toppen