Friskus

Friskus

Kort fortalt

  • Friskus er en digital aktivitetskalender som samler kommunens lavterskeltilbud og frivillige tilbud – på en plass

  • Vi har fritidskonto som gir barn og unge mellom 6 og 18 år i familier med utfordrende økonomi støtte til å delta i organiserte fritidsaktiviteter

  • Vi har gratisbilleter inne på fritidskontoen

 

Barn som spiller fotball - Klikk for stort bilde

 

Hvordan få penger og gratisbilletter på din fritidskonto i Friskus

Fritidskonto gir barn og unge mellom 6 og 18 år i familier med utfordrende økonomi støtte til å delta i organiserte fritidsaktiviteter. Gjelder dette deg, ta kontakt med helsesykepleier ved barnets skole.

Oversikt over helsesykepleiere i Tønsberg kommune

For andre spørsmål, ta kontakt med ungdomskoordinator i Ung i Tønsberg, Randi Vermelid: randi.vermelid@tonsberg.kommune.no eller folkehelserådgiver Caroline Mydland caroline.mydland@tonsberg.kommune.no.


 

Klikk her for å åpne Friskusportalen

 

 


Hva er Friskus?

Friskus er en digital aktivitetskalender som samler kommunens lavterskeltilbud og frivillige tilbud – på en plass. Målet er at Friskus skal gjøre det enkelt for deg som innbygger å finne ut hva som skjer i kommunen. I Friskus kan du filtrere søk basert på dine interesser og dermed finne aktiviteter som passer akkurat deg.

Friskus kan dessuten benyttes av lag, foreninger og kommunale virksomheter til å synliggjøre aktiviteter og til å rekruttere frivillige. Portalen er gratis og kan brukes av alle lag og foreninger som driver med ikke-kommersielle aktiviteter.

Friskus kan også brukes for å rekruttere frivillige og for deg som ønsker å være frivillig, men ikke vet helt hva slags tilbud som finnes. 

Trenger du hjelp?

Vi vil bistå lag og foreninger med bruk av Friskus. Vi kan blant annet hjelpe deg med å opprette bruker, bli arrangør, opprette aktiviteter med mer. 

Dersom du trenger hjelp eller har spørsmål om Friskus, kan du kontakte ta kontakt med ungdomskoordinator i Ung i Tønsberg, Randi Vermelid: randi.vermelid@tonsberg.kommune.no

Til toppen