Friskus

Friskus

Kort fortalt

  • Friskus er en digital aktivitetskalender som samler kommunens lavterskeltilbud og frivillige tilbud – på en plass
  • Friskus kan både benyttes til å synliggjøre aktiviteter og til å rekruttere frivillige
     

Klikk her for å åpne Friskus


Hva er Friskus?

Friskus er en digital aktivitetskalender som samler kommunens lavterskeltilbud og frivillige tilbud – på en plass. Målet er at Friskus skal gjøre det enkelt for deg som innbygger å finne ut hva som skjer i kommunen. I Friskus kan du filtrere søk basert på dine interesser og dermed finne aktiviteter som passer akkurat deg.

Friskus kan dessuten benyttes av lag, foreninger og kommunale virksomheter til å synliggjøre aktiviteter og til å rekruttere frivillige. Portalen er gratis og kan brukes av alle lag og foreninger som driver med ikke-kommersielle aktiviteter.

Friskus kan også brukes for å rekruttere frivillige og for deg som ønsker å være frivillig, men ikke vet helt hva slags tilbud som finnes. 

Trenger du hjelp?

Vi vil bistå lag og foreninger med bruk av Friskus. Vi kan blant annet hjelpe deg med å opprette bruker, bli arrangør, opprette aktiviteter med mer. 

Dersom du trenger hjelp eller har spørsmål om Friskus, kan du kontakte folkehelserådgiver Caroline Mydland på e-post caroline.mydland@tonsberg.kommune.no

Til toppen