Friskus og fritidskonto

Kort fortalt

  • Friskus er en digital aktivitetskalender som samler kommunens lavterskeltilbud og frivillige tilbud – på en plass

  • Vi har fritidskonto som gir barn og unge mellom 6 og 24 år i familier med utfordrende økonomi støtte til å delta i organiserte fritidsaktiviteter

  • Vi har gratisbilleter inne på fritidskontoen

 

Barn som spiller fotball - Klikk for stort bilde

 

Hvordan få penger og gratisbilletter på din fritidskonto i Friskus

Fritidskonto gir barn og unge mellom 6 og 24 år i familier med utfordrende økonomi støtte til å delta i organiserte fritidsaktiviteter. Gjelder dette deg, ta kontakt med helsesykepleier ved barnets skole.

Les mer om skolehelsetjenesten i Tønsberg kommune

Har du andre spørsmål?

For andre spørsmål, ta kontakt med ungdomskoordinator i Ung i Tønsberg, Randi Vermelid: randi.vermelid@tonsberg.kommune.no eller folkehelserådgiver Caroline Mydland caroline.mydland@tonsberg.kommune.no.

Klikk her for å se etter fritidsaktiviteter i Friskusportalen

logo bufdir - Klikk for stort bilde

 

 
Hva er Friskus?

Friskus er en digital aktivitetskalender som samler kommunens lavterskeltilbud og frivillige tilbud – på en plass. Målet er at Friskus skal gjøre det enkelt for deg som innbygger å finne ut hva som skjer i kommunen. I Friskus kan du filtrere søk basert på dine interesser og dermed finne aktiviteter som passer akkurat deg.

Friskus kan dessuten benyttes av lag, foreninger og kommunale virksomheter til å synliggjøre aktiviteter og til å rekruttere frivillige. Portalen er gratis og kan brukes av alle lag og foreninger som driver med ikke-kommersielle aktiviteter.

Friskus kan også brukes for å rekruttere frivillige og for deg som ønsker å være frivillig, men ikke vet helt hva slags tilbud som finnes. 

Trenger du hjelp med Friskus?

Vi  hjelper gjerne lag og foreninger med å bruke Friskus. Vi kan blant annet hjelpe med å opprette bruker, bli arrangør, opprette aktiviteter med mer. 

Dersom du trenger hjelp eller har spørsmål om Friskus, kan du kontakte ta kontakt med ungdomskoordinator i Ung i Tønsberg, Randi Vermelid: randi.vermelid@tonsberg.kommune.no