Ny ordning for besøkende på kommunehuset på Revetal 

Ny ordning for besøkende på kommunehuset på Revetal 

Fra og med 16. mai innføres ny besøksordning på kommunehuset på Revetal. Resepsjonen i 1. etasje vil ikke lenger være bemannet, men huset er fortsatt åpent for besøkende! Besøksregistreringsautomat inne i 1. et. på kommunehuset på Revetal - Klikk for stort bildeBesøkende til helsestasjonen bruker ringeklokke ved døren, andre besøkende registrer seg på denne automaten.   

Ringeklokke og registreringsautomat 

- Alle de kommunale tjenestene på kommunehuset er fortsatt åpne for besøk, forteller Birgitte Tørnby, kommunalsjef for digitalisering, kommunikasjon og administrativ støtte. 

Hoveddøren vil være åpen i kommunens arbeidstid. Inne i resepsjonen er det en egen ringeklokke for helsestasjonen som deres besøkende skal benytte. Her får de telefonkontakt med helsestasjonen som enkelt kan åpne døren fra 2. etasje. Dette gjelder både for de som har en avtale på helsestasjonen og de som ønsker å stikke innom uten avtale. 

- Andre besøkende registrerer seg på besøksautomaten. Her skriver du inn navnet på den ansatte du skal besøke, ditt navn og telefonnummer, så er du registrert og blir enten sluppet inn eller hentet av den ansatte, sier Tørnby. 

Fortsatt tilbud på Revetal

Selv om resepsjonen på kommunehuset blir ubemannet vil de fleste av tjenestene som servicetorget har levert, fortsatt være tilgjengelig på Revetal forteller Tørnby.  

- I 1. etasje på kommunehuset vil det fortsatt være en besøks-PC tilgjengelig. I tillegg er det mulig å bruke PC, skrive ut dokumenter og kopiere på Revetal bibliotek. Utlevering av vannprøveglass flyttes rett over veien, til Cirkle K, forteller hun. 

Andre servicetjenester flyttes til servicesenteret i Tønsberg. Klikk her for å lese mer om tjenestene ved servicesenteret i Tønsberg

Beslutningen om at resepsjonen i kommunehuset på Revetal skal være ubemannet har blitt behandlet og vedtatt i kommunestyret i to omganger, først i april 2021 og deretter i desember 2021

Til toppen